Edukacije

24. GODIŠNJE SAVJETOVANJE DOKTORA VETERINARSKE MEDICINE REPUBLIKE SRPSKE (BOSNA I HERCEGOVINA) MEĐUNARODNI NAUČNI SKUP

Preuzmite program (03.06.2019. god.) >>


Edukacija iz DDD u 2019. - Katedra za zoohigijenu FVM

Poštovani,

Pozivamo Vas  da  zajednički nastavimo tradiciju održavanja Edukacije  iz DDD  “Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija u praksi” koja će se održati na KATEDRI ZA ZOOHIGIJENU Fakulteta veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu, dana 01. marta 2019. god.  sa početkom u 9 časova.
Uvereni da ste zainteresovani da uzmete učešće, očekujemo da svojim prisustvom i ove godine date doprinos u radu Edukacije iz DDD.
Obaveštavamo Vas da uplatom od 5800,00 din. (uračunat  PDV) stičete pravo na Sertifikat o pohađanju  Edukacije iz oblasti DDD 2019. god. koji će od strane Stručnog odbora Veterinarske komore Srbije biti akreditovan. Ukoliko ste zainteresovani da dobijete Sertifikat neophodno je uplatu izvršiti na  račun Fakulteta veterinarske medicine br: 840-1825666-41 poziv na broj 1804-0 sa naznakom Edukacija iz DDD najkasnije do 20.februara 2019. god., a primerak uplatnice dostaviti Katedri za zoohigijenu na dan održavanja Edukacije.
Molimo Vas da zbog blagovremenog pripremanja Sertifikata, Katedri za zoohigijenu do 10.februara 2019. godine dostavite Vaše podatke (ime, srednje slovo, prezime, titula, broj licence VKS, broj telefona) telefonom   011/ 2684 173 ili mail-om: rada@vet.bg.ac.rs
Ukoliko želite da u okviru Edukacije iz DDD prezentirate Vaš proizvodni program,  cena usmene prezentacije u trajanju od 20 minuta iznosi 12000,00 din. (uračunat  PDV), a cena izložbenog prostora 9600,00 din.  (uračunat  PDV).
U prilogu Vam šaljemo PROGRAM Edukacije  iz DDD  “Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija u praksi”.

Zahvaljujemo Vam se na razumevanju i saradnji.

Uz srdačan pozdrav,
Prof.dr Radislava Teodorović

Preuzmite program (17.01.2019. god.) >>Seminari

7th Slovenian Veterinary Congress

We are informing you that the program of the 7th Slovenian Veterinary Congress has been published.
Workshops programme >>
Congress programme >>
We are also informing you that the deadline for early bird registration is February the 12th, 2019
Registration >>XL seminar za inovacije znanja veterinara FVM - prvo obaveštenje

Poštovane Koleginice i Kolege,

U organizaciji Fakulteta veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu, 22. februara 2019. godine, biće održan 40. seminar za inovacije znanja veterinara. Ovaj seminar će se, tradicionalno, održati u prostorijama našeg Fakulteta. Program Seminara vam šaljemo u prilogu.
Molimo sve zainteresovane koleginice i kolege da se unapred prijave za učešće na 40. seminaru za inovacije znanja veterinara. Prijava je moguća isključivo preko interneta tako što se na internet stranici Fakulteta otvori aplikacija PRIJAVA i popune otvorene kućice. Link za aplikaciju PRIJAVA je http://form.vet.bg.ac.rs Svi oni koji se prijavljuju za Seminar i unapred budu vršili uplatu kotizacije su dužni da dokaz o uplati (skenirana kopija uplatnice u JPG ili PDF formatu ili elektronski izvod) dostave na e-mail adresu inovacije@vet.bg.ac.rs ili da ga predaju prilikom registracije na seminaru. Za sve nedoumice i pitanja oko prijave, možete se javiti na telefon 062/80-39-684.
Učesnici koji prisustvuju seminaru kao gosti veterinarskih instutucija koje finansijski podržavaju inovacije (sponzorske kotizacije) se prijavljuju za radionicu „Gosti“ i u obavezi su da se nakon izvršene registracije u sistemu, jave doc. dr Branku Petrujkiću na telefon 062/80-39-684 radi raspoređivanja po radionicama. Ukoliko to ne učine, biće raspoređeni na sam dan inovacija na info pultu a prema trenutnoj raspoloživosti slobodnih mesta. Svi učesnici seminara koji se registruju i uplate kotizaciju, dužni su da prisustvuju plenarnim predavanjima i radionici za koju se budu opredelili prilikom prijavljivanja. Učesnici Seminara dobijaju 2 sertifikata: za predavanja i za radionicu. Spiskove sa evidencijom potpisa sa predavanja i radionica, Organizacioni odbor Seminara će dostaviti sekreterijatu Veterinarske komore. Molimo sve učesnike da ispune svoje obaveze kako se izbegli mogući problemi prilikom verifikovanja sertifikata od strane Veterinarske komore Srbije.
Napominjemo da prema Pravilniku o stručnom usavršavanju Veterinarske komore Srbije, svaka radionica predviđa i praktičan rad i da je broj učesnika na njima limitiran pa Vas molimo da blagovremeno izvršite registraciju i uplatite kotizaciju jer se popunjavanje radionica vrši po principu prvenstva vremena prijave odnosno uplate.
Kotizacija iznosi 4800,00 RSD (PDV je uračunat) ukoliko se uplati do 11. februara 2019. godine. Uplatu izvršiti na žiro račun Fakulteta veterinarske medicine 840-1825666-41, poziv na broj 40. Ukoliko se uplata izvrši od 12. februara 2019. godine ili na Fakultetu na dan održavanja seminara, kotizacija iznosi 9600,00 RSD (PDV je uračunat).
Seminar će biti akreditovan od strane Veterinarske komore Srbije i bodovan prema Pravilniku o stručnom usavršavanju veterinara Veterinarske komore Srbije.
Ujedno ovom prilikom želim da Vam poželim sve najlepše u novoj Godini.
Sa poštovanjem,

Predsednik Organizacionog odbora
Prof. Dr Danijela Kirovski, sr.

U Beogradu,
28.12.2018. godine

Preuzmite program (17.01.2019. god.) >>